Кадър Алексей Навални Фейсбук Не са открити отрови в организма на

...
Кадър Алексей Навални Фейсбук Не са открити отрови в организма на
Коментари Харесай

Лекар: Няма отрови в организма на Навални

Кадър Алексей Навални Фейсбук 

Не са открити токсини в организма на Навални. Това съобщи заместник-главният доктор на болничното заведение в Омск, написа

Говорителят на Алексей Навални Кира Ярмиш разгласи, че съгласно лекари, неговото положение не разрешава той да бъде превозен където и да е. Решението е взето на заседание сред московски медицински експерти и лекари в болничното заведение в Омск. Според тях Навални е нормализиран, само че към момента с заплаха за живота.

Според Ярмиш заплахата за Навални не е минала. Това съобщи самата тя посредством известие в обществените мрежи. От Фонда за битка с корупцията, който е управителен от опозиционера, са уверени че техния водач е жертва на отравяне, само че лекарите към този момент не са удостоверили тази версия.

Самолет за незабавна здравна помощ излетя от Германия за Русия, с цел да транспортира Навални.

Медицинската машина е била изпратена от баварския град Нюрнберг в 03:11 ч. Преди това шефът на немска неправителствена организация съобщи, че берлинска болница е подготвена да лекува Навални.

Самолетът, който се чака да транспорти Навални от съветския град Омск до Берлин, излетя с медицински екип на борда, разгласи филмовия продуцент Яка Бизил, като добави, че са съумели да получат всички разрешителни за прехвърлянето.

Разходите за полета и лекуването ще бъдат заплатени от частни лица, добави Бизил.

Заместник-директорът на болничното заведение в Русия, в която е признат Навални, Анатолий Калиниченко отхвърли да спекулира с допустима причина за заболяването на Навални, като съобщи, че се организират проучвания за уточняване на диагнозата.

Германският канцлер Ангела Меркел изиска бързо обяснение от Русия по отношение на събитията към хипотетично отравяне.

Причината за положението на блогъра Алексей Навални може да е диабетна кома или проблем с мозъчното кръвообращение, а не отравяне разясниха съветски медицински специалисти.

Лабораторните проучвания разкриват нараснали равнища на кръвна захар и ацетон в урината, до момента в който електрокардиограма (ЕКГ) демонстрира метаболитни промени в миокарда.

Експерт по незабавна здравна помощ твърди, че нарасналите равнища на ацетон и захар, както и метаболитните промени в миокарда, могат да демонстрират допустима диабетна кома. Това може да бъде породено от физическо натоварване, стрес или нервни прекарвания.

Той означи, че може да приказва и за тромбоза на огромните мозъчни съдове, която за малко време може да докара до кома.

От своя страна ендокринологът Алексей Калинчев изрази мнение, че данните от теста могат да демонстрират, че Навални има диабет вид 1.

По-рано източник в региона на медицината сподели, че клиничната картина, сходна на тази на Навални е присъща както за интоксикация, по този начин и за някои други остри положения. „ Сега се допуска отравяне с натриев оксибутират ”, изясни източникът.

Лидерът на Фонда за битка с корупцията се почувства зле на борда на самолета при полет от Томск до Москва. Машината незабавно се приземи в Омск, след което Навални беше приет в болница.

В четвъртък вечер Анатолий Калиниченко, заместител основен доктор на Омската незабавна болница, съобщи, че лекарите въз основа на резултатите от проучванията не са разкрили признаци на инсулт, инфаркт или инфекциозни лезии, в това число ковид.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР